Σύλλογος Δανειοληπτων Ελβετικού Φράγκου
δάνεια ελβετικό φράγκο, δάνεια  chf

ΔΙΟΤΙ όπως λέγανε και οι αρχαίοι προγονοί μας “Η ισχύς εν τη ενώσει”.

 

ΔΙΟΤΙ σαν μονάδα/άτομο δεν έχετε την δύναμη & δεν μπορείτε να επηρεάσετε Τράπεζες & Κυβερνητικές αποφάσεις.

 

ΔΙΟΤΙ ο σύλλογός μας είναι ο μόνος που καλύπτει Πανελλαδικά τους δανειολήπτες Ελβετικού.

 

ΔΙΟΤΙ σαν μέλος του συλλόγου μας, έχετε άμεση & σωστή νομική ενημέρωση.

 

ΔΙΟΤΙ με το που εγγράφεστε στον σύλλογό μας, αυτομάτως γίνεστε και μέλος του ΙΝΚΑ, που είναι μια από τις μεγαλύτερες & πιο δραστήριες καταναλωτικές οργανώσεις της χώρας μας.

 

ΔΙΟΤΙ ο σύλλογός μας ασχολείται αποκλειστικά με τα δάνεια σε Ελβετικό Φράγκο (δεν ασχολείται επι παντός επιστητού).

 

ΔΙΟΤΙ σαν σύλλογος & μέλος του ΙΝΚΑ, μπορούμε & κάναμε “συλλογικές” αγωγές κατά των τραπεζών, κάτι που ΔΕΝ μπορείτε εσείς να κάνετε σαν άτομο η σαν ομάδα δανειοληπτών.

 

ΔΙΟΤΙ η απόφαση μιας “συλλογικής” αγωγής, θα παραξει νόμο, και έχει ισχυρότερη νομική βαρύτητα & ισχύ από κάθε άλλου είδους νομική διεκδίκηση.

 

ΔΙΟΤΙ με το που γίνεστε μέλος του συλλόγου μας, αποκτάτε δικαίωμα παρέμβασης στις συλλογικές αγωγές που έχει κάνει ο σύλλογός μας κατά των τραπεζών & μέχρι το επίπεδο του Αρείου Πάγου (κάτι που σαν ιδιώτης θα σας στοίχιζε πάνω από 6,000 ευρώ).

 

ΔΙΟΤΙ σαν μέλος του συλλόγου μας, έχετε σωστή & έγκαιρη ενημέρωση σχετικά με όλες τις εσωτερικές & διεθνείς εξελίξεις σχετικά με τα δάνεια σε ελβετικό.

 

ΔΙΟΤΙ σαν μέλος του συλλόγου μας έχετε σοβαρή & υπεύθυνη ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας σαν καταναλωτές, και για το πώς θα πρέπει να αντιμετωπίσετε τυχόν «πιέσεις» από τις τράπεζες.

 

ΔΙΟΤΙ σαν μέλος του συλλόγου μας, έχεις το πλεονέκτημα των σοβαρότατων & εγκυρότατων επιστημονικών μελετών & γνωμοδοτήσεων καθηγητών πανεπιστήμιου, οι οποίες ενισχύουν την νομική μας θέση, και οι οποίες στοιχίζουν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, και που κανείς άλλος δεν έχει.

 

ΚΑΙ

 

ΔΙΟΤΙ μόνο μέσω του συλλόγου μας & της συλλογικής συσπείρωσης, μπορούμε να διεκδικήσουμε ρεαλιστικά την αποπληρωμή των δανείων μας με την ισοτιμία εκταμίευσης.