Σύλλογος Δανειοληπτων Ελβετικού Φράγκου
δάνεια ελβετικό φράγκο, δάνεια  chf

Εγγραφή μέλους

Παρακαλώ εισάγετε ΟΛΑ τα παρακάτω πεδία, χρησιμοποιώντας Κεφαλαία Ελληνικά γράμματα.

Υπολογίστε 2 συν 5.
 

Μην ξεχάσετε να καταθέσετε το ποσό των 25 ευρώ για εγγραφή και ετήσια συνδρομή. Το ποσό αυτό ανανεώνεται κάθε χρόνο στο 1ο  3μηνο επόμενου έτους. Για να συμμετέχετε στις συλλογικές αγωγές καταβάλετε άπαξ το ποσό των 150 ευρώ, το οποίο καλύπτει τα δικαστικά έξοδα μέχρι και τον Α.Π.

Τραπεζικός λογαριασμός συλλόγου : 

Εθνική Τράπεζα,
Αρ. λογ/σμού: 080/481041-48
Δικαιούχος: Σύλλογος Δανειοληπτών Ελβετικού Φράγκου,
IBAN GR44 01100800000008048104148

γράφοντας οπωσδήποτε το ονοματεπώνυμό σας.

Παρακαλούμε η κατάθεση να γίνεται την ίδια μέρα ή την επόμενη της αίτησης εγγραφής.
Τέλος, παρακαλείστε να μας στείλετε με Φαξ ή μέσω ταχυδρομείου (ΕΛΤΑ, ACS), την σύμβαση του δανείου σας. 

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

 <<  Με την παρούσα αίτηση, συναινώ στην τήρηση και επεξεργασία των προσωπικών μου δεδομένων, από το Σύλλογο Δανειοληπτών Ελβετικού Φράγκου, σύμφωνα με τον ν.2472/1997, περί προστασίας προσωπικών δεδομένων. 

*) Με την υποβολή της αίτησης, αποδέχομαι χωρίς επιφυλάξεις το καταστατικό του συλλόγου.
Το Δ.Σ. ΣΥ.ΔΑΝ.Ε.Φ θα εξετάζει την Αίτηση Εγγραφής και θα αποφασίζει σχετικά. Σε περίπτωση αποδοχής θα εγγράφεστε στο Μητρώο Μελών τού Συλλόγου. Σε περίπτωση μη αποδοχής τής αίτησης εγγραφής θα λαμβάνετε ενημέρωση στο e-mail σας.

*) Εάν έχετε παραπάνω από ένα δάνειο/σύμβαση δάνειου, επικοινωνήστε (μετα την εγγραφή σας) με την γραμματεία του συλλόγου, ώστε να ενημερώσουμε το αρχείο μας.

*) Η αίτησή σας θα έχει ολοκληρωθεί & καταγραφεί στο σύστημά μας, μόνο όταν εμφανισθεί το μήνυμα "Η ΑΙΤΗΣΗ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΣΤΑΛΕΙ ΕΠΙΤΥΧΩΣ".

*) Σε περίπτωση που η εγγραφή σας δεν μπορεί να ολοκληρωθεί ηλεκτρονικά, παρακαλώ επικοινωνήστε με την γραμματεία του συλλόγου.